Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Minulla oli keskimääräistä parempi viikonloppu. Ei ollut kovin tylsää, eikä stressiä mistään. Perjantaina kävin kaupassa äitin kanssa ja ostettiin 3 elokuvaa. En tiennyt että Siwastakin saa ihan laadukkaita elokuvia. Kävin perjantaina Ronilla ja satuimme katsomaan näistä kolmesta leffasta huonoimman. Lauantaina nukuin pitkään ja siivosin talon. Illalla kävin Veikon ja Markon kanssa piipahtamassa Juhanilla. Hävisin taas pessissä. Aika tavallista.

Sunnuntain olin kotona. Irkkasin, kuuntelin musiikkia, pelasin pokeria ja menin aikaisin nukkumaan.

Tänään heräsin viiden jälkeen, menin suihkuun ja saunaan, pakkasin kamat ja lähdin 6:40 pysäkille syömättä aamupalaa. Seitsemältä kävin Mehiläisen laboratoriossa ottamassa verikokeen acne vulgarikseen isotretinoiini-lääkitystä varten. Kauhisteltuani ja maksettuani 55,80€ laboratoriokäynnistä, kävin ostamassa S-Marketissa Mad Crocin. Tämän jälkeen juoksin väärään bussiin ja kävelin loppumatkan kouluun. Nyt olen kuvamataidon luokassa dataamassa tekemässä kuvamataidon töitä.

Kerrankin legendaarinen ”sitten tein tätä ja tuota” -merkintä. En vain jaksa tänään yksityiskohtia.
Liirumlaarum vapauttaa.

Kuva Roni Laukkarisesta itsestään

Roni "Rolle" Laukkarinen

Kirjoittaja on 28-vuotias elämäntapanörtti, yrittäjä, sosiaalisen median asiantuntija, useamman blogin kirjoittaja. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä. Lisää tietoa →

Teetkö verkkosivuja tai ylläpidätkö palvelimia?

Olen mukana kehittämässä palvelua nimeltään Admin Labs, jonka avulla saat tiedon puhelimeesi tai sähköpostiisi heti kun sivustosi menee nurin. Suosittelen tutustumaan osoitteessa adminlabs.com. Tilin luominen on ilmaista.

Vasta yksi kommentti. Vastaa kommenttiin?

sun siskos haluais mut kovasti sinne… hmm… mutta joo tuutko highwayhin? http://www.thehighwaynordic.net käy tsiikaa… muistakkoo puhuttiin joskus kesällä, mulla on kahen viikon joulu loma ois kiva jos kävisit

Kirjoitti

Kommentoi