Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 8 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Minulle Juhannus ei tunnu merkitsevän mitään. Suomalaisille se on taas vain yksi järjetön tekosyy juoda itsensä humalaan. Itse en vietä juhannusta, enkä ole koskaan oikein osannut viettää. Aikaisempina vuosina tuli käytyä aina ”konffassa”, eli Keuruun Juhannuskonferenssi, joka vetää yllättävän paljon väkeä – myös ihmisiä, jotka eivät varsinaisesti pidä itse itseään kristittyinä. Tänä(kään) vuonna en jaksanut paikalle raahautua, enkä olisi jaksanut ruveta kyytiäkään kinuamaan.

Juhannus on minulle vain yksi päivä muiden joukossa. Juhannus on myös ehkä yksi syy ahdistua. Onhan kyseessä ”keskikesän” juhla, mikä tarkoittaa sitä että kesästä on mennyt jo paljon – hukkaan? Suomen kesäsääkin on ollut niin mahtava. Meni jo fiilikset kun kesäsaunaakaan ei taloyhtiöllä ole. Ei ole enää syytä odottaa perjantaita.

Kuva Roni Laukkarisesta itsestään

Roni "Rolle" Laukkarinen

Kirjoittaja on 28-vuotias elämäntapanörtti, yrittäjä, sosiaalisen median asiantuntija, useamman blogin kirjoittaja. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä. Lisää tietoa →

Teetkö verkkosivuja tai ylläpidätkö palvelimia?

Olen mukana kehittämässä palvelua nimeltään Admin Labs, jonka avulla saat tiedon puhelimeesi tai sähköpostiisi heti kun sivustosi menee nurin. Suosittelen tutustumaan osoitteessa adminlabs.com. Tilin luominen on ilmaista.

Vasta yksi kommentti. Vastaa kommenttiin?

http://fi.wikipedia.org/wiki/Juhannus

Ihan mielenkiintoista juttua juhannuksen alkuperästä ja historiasta.

Sauna on kyl ihan ehdoton juhannuksena. En itsekkään pääse muutaman päivää sitten olleen leukaleikkauksen takia :(

Kirjoitti

Kommentoi