Kirjoittelen eri blogeihin tavaraa, jonka myötä jälleen oma henkilökohtainen blogini (jota juuri luet) on jäänyt vähemmälle huomiolle. Julkaistuja kirjoituksiahan täällä on yli kymmenen vuoden ajalta yhteensä 1559 kappaletta, mutta myös luonnoksia on huimat 97 (joista tosin poistin ei-enää-ajankohtaiset aiheet sekä oikeasti sellaiset mistä ei enää ole mitään hajua tai muistikuvaa). Näistä osa on pelkkiä otsikoita ja ideoita, osa jopa lähes kokonaan loppuun asti kirjoitettuja tekstejä, joita en ole jostain syystä saanut julkaistua. Yleensä itsekritiikki tai viimeistelemättömyys syynä, joskus en ole vain yksinkertaisesti kerinnyt tai jaksanut.

Edellä mainituista syistä ajattelin pistää määrittelemättömäksi ajaksi äänestyksen pystyyn ja julkaista äänestyksessä tällä hetkellä työstössä olevien bloggausten otsikot. Katson miten tulee ääniä ja jos joku aiheista selkeästi nousee muiden yläpuolelle, se todennäköisesti boostaa kirjoitushalukkuuttani. Pistä siis ääntä ja mielellään jopa kommenttia alle niin katsotaan mitä Rollemaassa nähdään seuraavaksi!

Mistä aiheesta toivot Rollen kirjoittavan seuraavaksi?

  • Add your answer

Valitse 10 mielestäsi parasta aihetta, joista voisin kirjoittaa seuraavaksi. Voit myös ehdottaa omaa aihetta.

Kuva Roni Laukkarisesta itsestään

Roni "Rolle" Laukkarinen

Kirjoittaja on 28-vuotias elämäntapanörtti, yrittäjä, sosiaalisen median asiantuntija, useamman blogin kirjoittaja. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä. Lisää tietoa →

Teetkö verkkosivuja tai ylläpidätkö palvelimia?

Olen mukana kehittämässä palvelua nimeltään Admin Labs, jonka avulla saat tiedon puhelimeesi tai sähköpostiisi heti kun sivustosi menee nurin. Suosittelen tutustumaan osoitteessa adminlabs.com. Tilin luominen on ilmaista.

2 kommenttia. Lisää omasi joukkoon?

23.4. eniten ääniä ovat saaneet:

1) Windows, Linux vai Mac?
2) GitHub ja koodaamisen ilo
3) 15 eniten käyttämääni sivustoa

Äänestäkää GitHub-vaihtoehtoa! ;-)

Kirjoitti

Hehe, kiitos osallistumisesta! odottelen vielä tovin. Mukava nähdä, että jutut kiinnostaa.

Kirjoitti

Kommentoi