Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 5 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Harvoin katson TV-ohjelmia, mutta Signmark taiteilijanimen alla, oikealta nimeltään Marko Vuorinheimo on tämän viikon Neljän tähden illallisessa vieraana. Vaikka Signmark tuli toissa vuoden Euroviisujen karsinnoissa toiseksi, kovin moni ei häntä siltikään vielä tunne. Ehkä juuri siksi. Tästä syystä laitoin vähän turhankin tarkan otsikon, ihan varmuuden vuoksi.

Signmark telkkarissa

Tykkään Markosta siksi että hän ei näe kuurojen ja kuulevien välillä niin suurta kuilua kuin ihmiset yleensä (kuulevat ja kuurot) näkevät. Hän on myös avoin ja positiivinen, ja se näkyy. Signmark tekee musiikkia lähinnä englanniksi, viittoen ASL:ää (mies tajunnut, että Suomessa musiikilla ei tahdo menestyä, vaikka olisikin väriläiskä). Virkistääksesi muistia:

Yllätykseksemme telkkariin pääsi myös tuttu tulkki, joka on ollut meidänkin menemisissä mukana monta kertaa. Signmark kokkaa torstaina kello 19.00. Muista katsoa Neloselta tai Ruutu.fi:stä! Tekstitykset kuulorajoitteisille löytyy tekstiTV:n kanavalta 333.

Nähty 3674 kertaa.

Kuva Roni Laukkarisesta itsestään

Roni "Rolle" Laukkarinen

Kirjoittaja on 27-vuotias elämäntapanörtti, yrittäjä, sosiaalisen median asiantuntija, useamman blogin kirjoittaja. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä. Lisää tietoa →

Teetkö verkkosivuja tai ylläpidätkö palvelimia?

Olen mukana kehittämässä palvelua nimeltään Admin Labs, jonka avulla saat tiedon puhelimeesi tai sähköpostiisi heti kun sivustosi menee nurin. Suosittelen tutustumaan osoitteessa adminlabs.com. Tilin luominen on ilmaista.

Ei kommentteja. Kommentoi ensimmäisenä?

Kommentoi