Etsitkö helppolukuista ja esteetöntä versiota? Sen löydät tästä linkistä, tai kirjoittamalla osoitteen perään ?esteeton. Tämä viesti ei näy jos tyylitiedosto on sallittu selaimessasi.

Rollemaa muualla

Neljän tähden illallisessa kuuro rap-artisti Signmark

Harvoin katson TV-ohjelmia, mutta Signmark taiteilijanimen alla, oikealta nimeltään Marko Vuorinheimo on tämän viikon Neljän tähden illallisessa vieraana. Vaikka Signmark tuli toissa vuoden Euroviisujen karsinnoissa toiseksi, kovin moni ei häntä siltikään vielä tunne. Ehkä juuri siksi. Tästä syystä laitoin vähän turhankin tarkan otsikon, ihan varmuuden vuoksi.

Signmark telkkarissa

Tykkään Markosta siksi että hän ei näe kuurojen ja kuulevien välillä niin suurta kuilua kuin ihmiset yleensä (kuulevat ja kuurot) näkevät. Hän on myös avoin ja positiivinen, ja se näkyy. Signmark tekee musiikkia lähinnä englanniksi, viittoen ASL:ää (mies tajunnut, että Suomessa musiikilla ei tahdo menestyä, vaikka olisikin väriläiskä). Virkistääksesi muistia:

Ei kommentteja. Kommentoi ensimmäisenä?

Lisää oma kommentti

Tekstin muotoilu Vinkki: toimii myös kun maalaat tekstin!
Admin