Etsitkö helppolukuista ja esteetöntä versiota? Sen löydät tästä linkistä, tai kirjoittamalla osoitteen perään ?esteeton. Tämä viesti ei näy jos tyylitiedosto on sallittu selaimessasi.

Rollemaa muualla

Juhannuskonferenssi, Keuruu 22.-27.6.

Otathan huomioon, että tämä on noin 9 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö saattaa olla outoa tai vanhentunutta. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään äiti herätti minut klo yhdeksän, jolloin olin vielä liian väsynyt nousemaan sängyn pohjalta. Nukuin kymmeneen ja herättyäni kävin suihkussa ja syömässä jonka jälkeen lähdimme (repun pakattuani) kohti Keuruuta. Purettiin laatikot myyntipöydän lähelle ja pistettiin koju pystyyn. Helppoa hommaa. Sitten J-P soitti että oli saapunut porukoiden kanssa asuntovaunulla paikan päälle. Hengasimme J-P:n kanssa jonkin aikaa ja päivällä menin äitin ja sen kaverin kanssa syömään Keuruun keskustaan. Käytiin mutu-kebabpizzeriassa (tunnetusti parhaat pizzat turkkilaisista tai vastaavista!). Itse otin kinkku-ananas-aurajuuston, josta jaksoin syödä puolet, sillä pizza oli niin iso! Loput jätin J-P:n vaunun jääkaappiin, josta J-P taisi sen hotkaista.

Rollewebin uniikki-kävijämäärä ylitti myös 40 000 vähän aikaa sitten. Olen suosittu, ihanaa! Thank you folks! Irkkiin kaivataan kuitenkin edelleen irkkaajia, tai vaikkapa idlaajia kanavalle #rolleweb quakenetin serverille. IrcNetin serverilläkin oli kanava jonkin aikaa pystyssä, mutta huonoin tuloksin. Joten quakenettiin kaikki ketkä vain pääsevät!

Iltapäivä meni jotenkin hengatessa. Yllättävän nopeasti kuitenkin. Porukkaa oli kohtalaisesti, mutta mitä voi odottaa ensimmäiseltä päivältä? En nähnyt ketään tuttuja, paitsi Kaisan vilaukselta juuri kun oltiin lähdössä. Nukun tämän yön kotona, sillä en ollut varustautunut vielä nukkumaan ensimmäistä yötä paikan päällä. Huomiseksi otan petivaatteet yms. selviytymiseen tarvittavat tavarat mukaan ja olen siellä sunnuntaihin asti. Keuruun Ison Kirjan juhannuskonferenssista on ainakin minulle tullut juhannusperinne, koska olen siellä lähes joka juhannuksena, sillä äiti myy siellä kosmetiikkaa. Ihan mukavaa on aina ollut ja niin tulee olemaan nytkin. Hauskaa juhannusta kaikille! (tuli toivotettua varmaan sadannen kerran, mutta meneepähän perille :)

Selaat Roni "Rolle" Laukkarisen henkilökohtaista blogia. Kirjoittaja on 25-vuotias elämäntapanörtti, yrittäjä, noin 10 tietokoneen omistaja, addiktoitunut sosiaaliseen mediaan, Linux- ja Android-käyttäjä, hevimies, naimisissa kuurosokean kanssa. Harrastaa elokuvia, nettiä, musiikkia. Bloggaa mm. Internetiin ja tietotekniikkaan liittyvästä, metallimusiikista, elämästä. Toisinaan ottaa kantaa. Lisää tietoa →

Ei kommentteja. Kommentoi ensimmäisenä?

Lisää oma kommentti

Tekstin muotoilu Vinkki: toimii myös kun maalaat tekstin!
Admin